Skip to Store Area:

adidas Messi Voetbalschoenen online kopen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Geïnspireerd op de Argentijnse voetballer


In 2015 werden de eerste nieuwe adidas Messi voetbalschoenen uitgebracht en in 2017/2018 verscheen de nieuwste versie. Adidas stelt dat de schoenen zijn geïnspireerd op de ''beste speler aller tijden''. Voetbal-Geest biedt zowel de Messi 16 als de Messi 17 aan. De voetbalschoenen zijn gericht op het stimuleren van de wendbaarheid, om de tegenstander op het verkeerde been te zetten. De voetbal schoenen zijn derhalve met name geschikt voor aanvallers, die veel te maken hebben met snelheid en er alles aan doen om zoveel mogelijk doelpunten te maken. In feite zijn ze geschikt voor iedereen die dezelfde visie heeft als Messi.

Snelle bewegingen en onnavolgbare manoeuvres


De nieuwe collectie adidas Messi voetbalschoenen die wij aanbieden bestaat uit de Messi 16 en 17 voor indoor (IN), firm ground (FG), soft ground (SG) en kunstgras (AG/TF). Deze schoenen worden speciaal ontworpen voor de wedstrijden van Lionel Messi voor zijn wedstrijden met FC Barcelona en Argentinië. De kicksen zijn in onder meer de kleuren geel, wit, zilver en blauw uitgebracht en zijn bovendien verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Het bovenwerk van de adidas Messi bevat AgilityKnit dat zeer soepel is voor snelle bewegingen en een comfortabele pasvorm aanneemt. Bovendien beschikken de adidas Messi voetbalschoenen over een geïntegreerde tong om ook bij de wreef de pasvorm te verbeteren. De kicksen beschikken over driehoekige noppen die met name op harde tot medium grasvelden uitstekende grip bieden. Hiermee wordt gezorgd dat onnavolgbare manoeuvres kunnen worden ingezet om de verdediger van de tegenstander te misleiden. Op Voetbal-Geest kunt u de nieuwe collectie adidas Messi voetbalschoenen bekijken, daarnaast raden wij aan de adidas voetbalshirts die wij aanbieden te bekijken. Bekijk ook onze nieuwe voetbaltassen.

Over Lionel Messi


Lionel Messi is in 1987 geboren te Argentinië. De talentvolle voetballer is zijn hele jeugd al gek geweest van voetbal. Vanwege zijn talent kwam hij in 2002 terecht in de jeugdopleiding van FC Barcelona. Op dat moment was hij 15 jaar oud. Twee jaar later debuteerde hij in het eerste elftal. Daarmee verbrak hij alle records. Door zijn optreden bij Barcelona debuteerde hij in 2005 in het Argentijnse elftal. Tot op heden is hij nog steeds topscoorder van de Spaanse kampioen en is inmiddels vijf keer tot beste voetballer van het jaar verkozen. Er is geen enkele andere voetballer die meerdere Ballon d'Or prijzen op zijn naam heeft staan. Lionel Messi heeft wat dat betreft maar één concurrent en dat is Cristiano Ronaldo. Deze sterspeler speelt in de andere Spaanse grootmacht en zal zijn eeuwige concurrent blijven. Er zijn weinig voetballers die een eigen voetbalschoenenlijn hebben. Messi is er daar één van, daar mag hij trots op zijn. De adidas Messi voetbalschoenen zijn allen direct uit voorraad leverbaar. Liever eerst advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.